Zomaar een dag….

Vanmorgen was ik al vroeg wakker en lag nog een poosje heerlijk te genieten van het getjilp van de vogeltjes. Wat een rijkdom om dit zo te mogen en kunnen doen. Wat een luxe dat we elke dag een dak boven ons hoofd hebben en voldoende te eten en te drinken. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat we het eigenlijk “gewoon”vinden…Maar dat is niet zo. Er zijn elke dag zoveel mensen/kinderen voor wie dat niet “gewoon”is..  Als je in de mogelijkheid bent om iemand te helpen kijk dan eens op de site van http://www.worldvision.nl/ Er zijn vele manieren om iets voor een ander te kunnen betekenen…

Later op de dag ben ik even op bezoek geweest bij mijn tante…daarna naar mijn moeder en een buurvrouw van haar…Ze zitten allemaal veel alleen. Helaas voorkom je dit niet zo makkelijk. Maar even een kopje koffie drinken en wat luisteren naar hun kan hun dag een beetje kleur geven… Soms zou ik willen dat een week meerdere dag had…

De middag ga ik inplannen voor mezelf? Misschien wat schilderen of mezelf een beetje verliezen in een mooi boek. Er liggen er nog een aantal op me te wachten.

Geniet allemaal van deze dag en vergeet vooral niet te lachen’.

Liefs: Wilma.

Advertenties

2 gedachten over “Zomaar een dag….

 1. Nannie

  Hallo Wilma ik wilde je even melden dat de link (wordvision) niet in orde is.
  Jammer ik wilde net even kijken. Bedankt voor je vriendelijke reactie op mijn wordpress site.
  Fijn he dat je ook tijd kunt nemen voor schilderen dan laadje echt weer even op.
  Gelukkig de mens die ook even tijd neemt voor een ander zijn/haar wensen en dat met een blij gemoed. verder sterkte Wilma en alle goeds toegewenst hoor.

 2. ♥Inge♥

  In de wereld is er veel mis, ook dicht bij huis! Soms te triest voor woorden…..Ik vind die schilderijen van jou zo leuk, een heerlijke ontspanning lijkt mij ook! Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s