wat vliegt de tijd…

Vanmorgen was ik al vroeg wakker. Weinig rust in mijn hoofd en niet al te best geslapen. Vandaag stond er een #polidag op de planning en mijn vriendin kwam me halen. Het gebruikelijk ritueel als we uiteindelijk in het Umcu aankomen. ( was een beetje erg druk op de weg) Bloed prikken en ECG maken daarna in de wachtkamer bij de Cardioloog. Was eigenlijk wel gezellig daar. Kwam nog wat bekenden tegen, dat is altijd leuk!! Mijn Cardio was zeer verbaasd toen bleek dat ik inmiddels 7 kilo ben afgevallen 🙂 Jippie!!  Helaas nog steeds een te hoge bloeddruk…op de één of andere manier krijgen we/ze deze niet omlaag. Maar weer eens een medicijnsverandering…. Dit om mijn nieren te beschermen…functie is niet zo best meer…

Bij de Dermatoloog was het even schrikken…( ik wist dat ik een plekje had…) maar zij zag er 5….! Nadat er meerdere mensen goed naar gekeken hadden kwamen ze toch tot de conclusie dat het niks was…Pfffff dat was echt even een minder moment van de dag ( heb al 3 x eerder wel verkeerde plekjes gehad…)

Op naar de apotheek ( Umcu-apotheek ) .. giga file ( had ik ff niet op gerekend…)  Na ruim een half uur wachten was ik aan de beurt…maar toen sloeg de computer alarm bij het nieuwe medicijn… Overleg met apotheker….Daarna weer met de Cardioloog + Nefroloog… nog weer een half uur verder en uiteindelijk groen licht!

Snel nog even een tosti gegeten en wat gedronken en op naar huis !

Lang dagje was dat zo…Mocht van mezelf nu even heerlijk in bad gaan ontspannen.. Toch wel apart zo deze dag..het is vandaag 12,5 jaar geleden dat ik mijn #DONORHART mocht ontvangen. Wat ben ik mijn Donor en God dankbaar voor alles wat ik nu kan/mag doen. Ik leef zo bewust…voel elke dag als een kado en realiseer me heel goed wat een bevoorrechte positie ik heb en hoe groot het geschenk is wat ik heb gekregen…

Groot is Uw trouw o Heer, iedere morgen aan mij weer betoont.

X

Advertenties

2 gedachten over “wat vliegt de tijd…

  1. Plato

    Zo lang alweer. Maar nog steeds goed bezig, dankzij dat hart en dankzij je doorzettingsvermogen. Mooi dat je dankbaar bent en goed dat je geniet.
    Hopelijk hebben we een lekker vroege lente.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s