Een mand vol “lappen”……

De afgelopen tijd stond bij ons helaas in het teken van zorgen en ziekte… Piet is het afgelopen jaar veel ziek geweest….4 x longontsteking. Daarom is hij uiteindelijk doorgestuurd naar de longspecialist. Na een aantal onderzoeken is gebleken dat hij astma heeft ontwikkeld. Met behulp van medicatie ( o.a puf) wordt nu geprobeerd dit onder controle te krijgen. Fysiotherapie om “goed “te leren ademen. Gelukkig is hij nu voor een x-aantal uren per dag weer aan het werk. Stap voor stap lijkt dit nu de goede kant op te gaan.

Zelf kreeg ik een aantal weken geleden “zomaar” een heel raar dik en zeer pijnlijk been. In eerste instantie werd gedacht aan een trombosebeen. Dat was het gelukkig niet, daarna was het flink zoeken naar de oorzaak. Er werd gedacht aan een uitzaaiing in de buik wat de vochtafvoer zou kunnen belemmeren… Na meerdere echo”s en Ct-scans bleek dat gelukkig niet zo te zijn. Met enige regelmaat overleg gehad met het UMCU en helaas ook meerdere bezoekjes aan de SEH. Gisteren ook weer de hele dag en avond doorgebracht op de SEH .Nu blijkt dat ik Lymfe-oedeem heb…. Ik word zsm doorgestuurd naar de Dermatoloog die dan mijn been kunnen gaan zwachtelen….en ws ook therapie bij de fysio… Heb gelukkig goede pijnstillers meegekregen voor de eerste tijd….

Daarnaast zijn er “zorgen”om mijn steeds slechter worden nierfunctie. De kans dat ik dit jaar aan de dialyse kom te zitten is erg groot. Maar ik hou mij vast aan de belofte van onze hemelse Vader.

Morgen-is voor ons verborgen.
U en ik wij weten niet,
wat de dag van morgen biedt.
Maar Hij, die ’t heelal omspant,
houdt ook ‘morgen’ in Zijn hand.


Gelukkig geniet ik elke dag van mijn 2 “nieuwe “mannen in huis. Max en Simba. Zij zijn mijn zonnestraaltjes.

Wilma.

2 gedachten over “Een mand vol “lappen”……

  1. rietepietz

    Een mens is soms net een machine, als er eenmaal iéts hapert rol je vaak van het één in het ander. Maar in ieder geval kan men nu in de juiste richting behandelen, dat scheelt al veel.
    Wat een leuke kerels heb je in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s