Overpeinzingen….

Al dagen van plan om weer eens wat te schrijven…maar op de één of andere manier kwam het er niet van. Mijn hoofd zat te vol. Vol met info van de gesprekken die we de afgelopen tijd hebben gehad. Gesprekken thuis en in het Umcu… Het zijn zeg maar “roerige dagen”…. Met manlief gaat het stap voor stap de goede kant op! Het was even zoeken naar de juiste medicatie en het lijkt erop dat we die nu hebben gevonden. Nu tijd om goed op te bouwen en de rust weer terug te vinden.

Zelf afgelopen week onderzoeken gehad bij de Nefroloog en Longspecialist. Er zijn inmiddels vervolgonderzoeken gepland ( echo van de buik en aders… en op korte termijn een CT-Scan van mijn longen….) daarnaast staan mijn jaarcontroles inmiddels ook op de planning. Mijn nierfunctie is helaas weer wat verslechterd… (Dialyseren komt zo steeds dichterbij…..) Heb nu medicatie om de verzuring van mijn bloed tegen te gaan…en de plasmedicatie is verdubbelt. Mag ik nog meer tijd doorbrengen op het kleine kamertje 😉

Al met al komt er veel op ons af deze tijd….veel dingen om over na te denken…Keuzes maken ect… We hopen op een goede uitslag van de Ct-Scan. Tot nu toe was de tumor niet gegroeid. We hopen dat dat zo mag blijven. Geen groei is en blijft in dit geval goed bericht 🙂

We weten waar we met onze zorgen naar toe mogen gaan. We hebben een Grote God die voor ons zorgt. Ook al valt het echt niet mee allemaal…Toch voelen we ons gedragen. Dankbaar zijn we voor alle “kleine” dingen in het leven die het leven meer dan de moeite waard maken om te leven. Elke dag is en blijft een kadootje. En kadootjes zijn er om uit te pakken.

Er is ons geen kalme reis belooft maar zeker wel een behouden Aankomst.

Goed weekend

16 gedachten over “Overpeinzingen….

 1. Gitty

  Petje af hoe jullie met jullie “roerige reis” omgaan en positief weten te blijven!! Heel veel sterkte en beterschap voor jou en Piet.

 2. Anny Runhaar

  je krijgt het wel weer voor de kiezen. Gelukkig gaat hèt met Piet beter..
  We hopen op een goede uitslag van de onderzoeken

 3. Plato

  Ik lees dit met moeite. Want ik zou zo graag willen dat het nu eens goed met je gaat. Met jullie allebei. Maar inderdaad, wij mogen vaak niet kiezen. Des te mooier om te zien hoe jullie er in staan. Zo sterk, zo rotsvast in jullie geloof, zo vertrouwend. Daar kunnen ik en anderen nog heel wat van leren. En toch en toch…. ik waag het er op: ik vraag het opperwezen van achter mijn pc, om je gezondheid ten goede te keren. Dat je kan genieten van de zon, de natuur, van Piet, de kinderen en alles waar je nog meer van houdt.
  Zou hij naar mij luisteren? Ik weet het niet, maar ik hoop het.

  1. perikelen Berichtauteur

   Nou Willem dat zou geweldig zijn he…. Ik weet en geloof dat God jou en ons hoort ….Hij weet wat goed is. Ook al zouden wij de dingen graag anders zien…. Is het niet in dit leven dan straks 😀 Hoe geweldig is dat X

 4. ellyvandoorn

  Plato verwoorde het zo mooi en petje af voor de rust en het vertrouwen dat jullie uitstralen. Hang on Wilma.

 5. rietepietz

  En dan maar hopen dat “geen bericht goed bericht” op gaat voor het feit dat er hier nog geen up date staat. Natuurlijk hoop ik dat er wat pluspuntjes zijn maar heel veel zinnigs kan ik eigenlijk ook niet zeggen. Dat jullie er het beste van zullen maken weet ik dus die raad hoef ik niet te geven, temeer daar dat ook best wel moeilijk zal zijn, in ieder geval wens ik je al sterkte die je nodig hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s