Film….

born-deep-fighters-life-Favim.com-2290432

Afgelopen week voelt als een soort film….een film waarin ik ongevraagd een soort van hoofdrol mag spelen…Maandag had ik mijn jaarcontroles voor mijn Donorhart. Alles ging en liep zoals het hoorde. Goede berichten dacht ik…Mammografie was goed en ook bij de echo hoorde ik niks bijzonders. Lekker naar huis! Dinsdagmorgen belde ze me vanuit het Umcu. Dacht dat ik misschien mijn medicatie wat moest bijstellen..Dat gebeurd wel vaker. Helaas…..Er bleek iets gezien te zijn op mijn longen.  Vlak daarna weer telefoon. Ik mocht diezelfde week ( vrijdag) al onder de CT-Scan.  Dat voelde enerzijds goed en anderzijds vond ik het wel erg snel… Smiddags kreeg ik alweer telefoon van het Umcu..Het was de Cardioloog zelf….Ik schrok hiervan en werd bang…Dat werd meteen bevestigd. Er zit nl een tumor (1,5 cm) in mijn rechterlong. En het zag er niet goed uit. Longkanker….pfffff! Dat hakte er behoorlijk in. Ik voelde me verdoofd..Neergeslagen. Wat nu?? Ik kreeg te horen dat de longspecialist zsm contact met me zou opnemen. Daarna zullen er nog vervolgonderzoeken komen. en aan de hand daarvan wordt er in overleg een behandelplan opgesteld. We zijn allemaal heel erg geschrokken. Maar niet verslagen.  Ik ga ervoor. ( we…) Met hulp van God ga ik de strijd aan.

down.

 

Advertenties

8 gedachten over “Film….

  1. meninggever

    Deksels, dat is me wel een heftige schrik zeg. Weet even niet wat te zeggen. Het optimisme even onder druk. Ik wens je echt alle sterkte en hoop toe die passen bij de situatie. Vertrouw dat het goed zal komen. Men kan zo veel tegenwoordig. En jij bent daarin juist een voorbeeld voor velen. Ik wacht de verdere berichten af. En waar mogelijk branden we een kaarsje voor jouw heil! XX

  2. Gitty

    Ik schaam me om het te zeggen Wilma maar heb nu net pas tijd genomen om eens aandachtig te lezen wat er aan de hand is. Jeetje zeg, dit is wel even een flinke tegenslag. Maar ik weet dat jij voor “hetere vuren” hebt gestaan dus heb er alle vertrouwen in dat je dit ook weer gaat “winnen”. Ik wens je wel heeeel veel sterkte, succes en van harte beterschap!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s