May i have your votes please…..

Vandaag mogen we stemmen. Wat een voorrecht! Met je stem meebepalen wat voort soort regering er straks gevormd mag/kan gaan worden. We leven hier in een land waarin dat mag. Meedenken & meebeslissen. Je stem laten horen. straks ga ik naar het stembureau en daar mag ik een vakje rood kleuren. Hoop zo dat vele dit met hun hart gaan doen. Niet geleid door angst. Angst is en blijft een slechte raadgever. Vanmorgen hebben we gelezen uit het boekje : 40 dagen van de straat. ( dagboek voor de veertigdagentijd met reflecties van daklozen, prostituees eb verslaafden) het volgende gedicht stond erin.*

*Haal mijn muren omver . Want met deze muren om mij heen kan ik niet verder leven.

Want ik ben bang dat ik diep van binnen niets ben. Dat ik gewoon niet goed genoeg ben en dat jij dat zult zien en mij zult verwerpen.

Alleen jij met je gevoeligheid, sympathie en begrip kunt mij bevrijden uit de schimmige wereld van onzekerheid – uit mijn eenzame gevangenis.

Het zal niet eenvoudig voor je zijn.Want hoe dichterbij je komt, hoe roekelozer ik terug kan slaan.

Maar ik heb gehoord dat er een Liefde is die sterker is dan dikke muren.

En dat is mijn hoop, mijn enige hoop.*

(dit gedicht is opgedragen aan alle mensen die wereldwijd tegen hun wil in de moderne slavernij vastzitten. Dat zijn er naar schatting meer dan 45 miljoen……)

 

Wat sloot dit mooi aan bij het eind betoog van Gertjan Segers gisteravond in zijn betoog.

segeers

Wij hebben die vrijheid! En wat nog veel mooier is is dat we hier nog steeds de vrijheid hebben om God lief te hebben. Bovenal!  Door het bloed van Jezus zijn we werkelijk VRIJ!

We hebben de vrijheid om elkaar bij te staan elkaar te troosten en te omarmen. Je naaste lief te hebben. Met een allesomvattende Liefde.  Ik stem voor Jezus en voor het mogen voelen van die Liefde. Hij vraagt aan ons om ook op Hem te stemmen. zodat je werkelijk VRIJ mag zijn.

johannes-8-36

Advertenties

Een gedachte over “May i have your votes please…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s