Zweef…….

Drukke tijden hier… Beide flink de griep gehad.  Mocht zelfs nog even gaan logeren in het Umcu…In diezelfde tijd is mijn moeder ook in het ziekenhuis beland. Ze was flink ziek! Heeft afgelopen week een behoorlijk zware maagoperatie gehad. Gelukkig mocht ze deze goed doorstaan. Nog lang niet beter maar ze is er nog! We gaan regelmatig op bezoek. En mogen zien dat ze herstellende is…zij het dat het wel met hele kleine stapjes gaat…Dat vind ze zelf soms ook erg moeilijk…maar ze weet van Wie ze hulp verwacht. Ben zo blij dat ze door deze operatie heen mocht komen. Dank aan God. Tussentijds gaat de andere dingen in ons leven ook gewoon door. Piet is ook al een tijdje uit de running. Had een medicatieafhankelijke hoofdpijn ontwikkelt en moest dus stoppen met alle pijnstillers en migraine-medicatie. Dat was heftig! Nu op de goeie weg terug…..Vanmorgen is hij nog een ct-scan wezen maken. we horen daar volgende week de uitslag van. Zelf de afgelopen week naar de Neuroloog geweest. Veel last van pijn in mijn voeten met lopen…en nog meer van dat soort klachten. Uiteindelijk kwam de diagnose: Poly-Neuropathie.  Dat was wel even slikken.. Gisteren met medicijnen begonnen…maar voel me een soort van zombie…Schijnt dat het moet inwerken en dat dat dan over gaat. Ik ga er voor.  Nu gaat 2 x per dag slikken nog niet.Hou  het maar op alleen ’s avonds slikken .  Dan zweef ik de nacht in 😉

Bijna weekend en ik heb er zin in. Even heerlijk uitslapen en niks “moeten”….  Jullie ook aleemaal een fijn weekend en maak er wat moois van.

weekend1

 

 

Advertenties

3 gedachten over “Zweef…….

  1. Bert Loonstra

    Het is lastig om afhankelijk te zijn van medicijnen. Allerlei bijwerkingen… Maar laat je niet te snel een stempel opplakken van: ‘dit is jouw kwaal en dat zijn de gevolgen – leer er maar mee te leven’.
    Vraagje: hoe sta je zelf tegenover Bijbelse genezing?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s