Tekenen….

De hele week ben ik er mee bezig..Steeds vliegen mijn gedachten er naar toe. Ik heb het geprobeerd. Geprobeerd me in te leven in hoe “hun” nou denken.Als ze al zouden denken. Maar dat zal toch wel? Iedereen denkt toch na? We hebben allemaal hersenen gekregen. Een lijf wat je kunt gebruiken..handen, voeten enz…maar of en wat je daarmee doet dat is zo verschillend en zo enorm bepalend voor een ieder van ons. Het kan maar zo LEVENSbepalend zijn! En dat is nou net waar het allemaal om draait..Als je niet nadenkt voor je je handen en of voeten gebruikt dan gaat het allemaal mis…
zoveel levens zijn er nu voorgoed verandert…dingen worden nooit meer hetzelfde omdat er niet is nagedacht..
mij is altijd geleerd eerst nadenken en dan doen…Ik weet best dat dat lang niet altijd even gemakkelijk is. Maar ik ga er gemakshalve van uit dat als je je op zo’n positie bevind dat je dan toch echt wel weet waar je mee bezig bent..Maar blijkbaar is dat niet zo gezien de enorme gevolgen…Allesbepalend, vernietigend, rouwende landen, verscheurde gezinnen…Maar het heeft ons ook wat opgeleverd…dat waar een klein land groot in kan zijn..eenheid, waardig afscheid nemen, ruimte makend voor een ieder die in rouw gedompeld is..ongeacht de nationaliteit..respect voor elkaar. De liefde wint! Verbondenheid heerst in ons land en daar kan gelukkig geen raket of bom tegenop…hoe scherp hij ook is afgesteld..Wij zijn een sterk volk en blijven elkaar trouw weten ons gesteund door elkaar en met elkaar. Niet iedereen gelooft nog in God (helaas) maar ik weet zeker dat Hij ons nooit zal verlaten. Dit zijn voor mij de tekenen der tijden. De dingen volgen elkaar in een steeds sneller tempo op…Vrees niet Want God verlaat u niet…Spoedig zullen wij Hem zien.

X

Advertenties

3 gedachten over “Tekenen….

 1. Plato

  Mooi stuk, Wilma. Hoewel ik wat andere gedachten over die tekenen heb en denk dat het de hoogste tijd wordt dat weldenkende mensen eens een einde moeten maken aan de macht van al die ratten die de zaak verzieken en niet opzien om onschuldigen te slachtofferen. Dat moeten wij zelf doen. Enfin…. ik blijf hopen en bidden (ja dat ook).

 2. Conny

  Wat een mooi stukje Wil.
  Fijn dat je je wat beter voelt…..op naar volgend jaar, hopend op een rustiger jaar!
  Dikke kus,
  Liefs,
  Bert, Sven en Conny xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s