Allerhande hartzaken

De afgelopen tijd was een tijd waarin mijn leven grotendeels werd bepaald door blaasjes die een eigen leven gingen leiden. Dat had nogal een impact op mijn leven. Meer dan ik had gedacht…Mijn hart deed en doet het prima.Dat is dan ook iets om heel erg dankbaar voor te zijn! Wel was het zaak om uit te gaan zoeken waarom ik dan zo weinig lucht had…Dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad..en de nodige energie gekost die ik niet had.. Daarbij werd ik geplaagd door een behoorlijke holte-onsteking die opgevolgd werd door een longontsteking. Vanmorgen gelukkig gehoord dat die gelukkig zo goed als over is!! Daar ben ik dan ook heel erg blij mee.
Nu kan ik dan uit gaan rusten en bijkomen. Eindelijk Even wat tijd vrij maken voor ontspanning en wat leuke dingen doen..wat gaan werken aan mijn conditie en opknappen.
Wat een goede berichten.
Vanmorgen een heel fijn een goed gesprek gehad met mijn Cardioloog. Daar knap je sowieso van op! Dat kan een mens soms zo nodig hebben. 🙂
De uitslagen van mijn 12e jaarscontroles zagen er goed uit.
Carpe Diem.

Fijne week allemaal…

X

3 gedachten over “Allerhande hartzaken

  1. Peet

    Gelukkig maar idd fijne berichten. Tja soms lijkt het of het lijf niet meer mee wil, gelukkig is het opgelost en hoop ik dat je weer snel energie zult hebben.

  2. Plato

    Fijn dat het weer de goede kant op gaat, Perikel :-). En nog beter dat het hart goed functioneert. Nu kun je hopelijk flink genieten van de warme zomer (zal je het net zien dat het vandaag bewolkt is).

    Groetjes

    Willem (met ons alles goed, zoon heeft eigen huis dus we zitten hier dik in de rommel 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s