Zomer!

Weken lang liep iedereen te klagen over het slechte weer! Daar zijn we als Nederlanders zo goed in…Als er ook maar één onderwerp is waar we gezamenlijk over kunnen klagen en zeuren dan is het wel het weer! Het is immers nooit helemaal naar een ieders tevredenheid? Het is te warm…te koud het regent te veel of te weinig…Maar goed is het nooit! Nu ook weer. Hebben we eindelijk volop zomer en nog wordt er geklaagd…..nu is het weer te warm….En kunnen we niks meer doen?! Nou dan doe je toch minder….of je past waar nodig je tempo aan? Dat doen ze in de wat warmere landen toch ook? Dat is niet zomaar…Daar hebben ze overduidelijk hun redenen voor ….Daarom kom ik daar dus ook zo graag 😉 .Ik geniet van dit weer…met VOLLE teugen. Heb mijn tempo aangepast en verslind boeken…doe in huis alleen maar het hoognodige,,,,immers als het regent kan ik nog meer dan genoeg soppen en poetsen…..en dat huis loopt echt niet weg….Wie gebrek ziet mag met alle liefde zo beginnen met schoonmaken….Maar voor nu…IK GENIET!! jij ook?

 

 

Advertenties

2 gedachten over “Zomer!

  1. Ada

    Ja, ook hier is het genieten met hoofdletters, en zelfs al ik moet werken geniet ik me helemaal gelukkig! Volgens mij ben ik dan ook niet helemaal Nederlands…..

  2. platoonline

    Ik klaag nooit over het weer. Anderen mogen van mij klagen,maar ik heb daar geen behoefte aan. Ik heb altijd wel iets te doen, dus ik pas me gewoon aan.
    Bovendien, zeuren om iets wat je niet kan beïnvloeden, dat heeft iets heel erg zieligs 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s