Wapperende zeilen…

Halverwege de nacht werd ze wakker met de gedachte dat ze op de camping was! Wat een gefladder van tentzeilen hoorde ze toch steeds! Dat kon toch niet waar zijn…Ze keek nog eens goed om zich heen of ze wel werkelijk in haar eigen bedje lag? Ja hoor…Haar man lag heerlijk naast haar te slapen…zich zo te zien van geen kwaad bewust. Hij lag wel heerlijk te slapen..Ze draaide zich nog maar eens om en probeerde weer in slaap te vallen…Weer hoorde ze zeilen wapperen…Zie je nou wel!! Het lag niet aan haar…Daar was het weer!! Ze spitste haar oren nog eens goed…het werd erger…De wind buiten leek ook wat te groeien. Ze begin wat te woelen..maar had nog niet echt zin om op te staan en te gaan kijken waar het nou vandaan kwam. Nog maar eens op de andere zij proberen…Waar komt dat K**geluid vandaan vroeg haar man ineens….O! zei ze ben jij ook wakker? Ja wat wil je zei hij met die herrie van die zeilen…Ik ga wel even kijken…Toen hij terug kwam was hij niet zo vrolijk…De buurman heeft op de achterstraat een zeil gespannen over wat meubels die hij aan het opknappen is…maar ja het weer ia nogal omgeslagen vannacht…En nu kleddert de regen op het zeil en de wind doet aardig z’n best om het los te rukken,…Ik zal ons raam wel dicht doen…dan kunnen we misschien nog een paar uurtjes slapen…Half 5 ging de wekker van manlief af om te gaan werken. Buurman slaapt nog 😦  heel even had ik om een uurtje of half 9 de neiging om op de bel te lellen….;-) heel even….

Advertenties

8 gedachten over “Wapperende zeilen…

 1. Leo's mening

  Tja, burengeluiden….zo bekend. Maar hoort ook bij samenleven met anderen. Ooit woonden we zodanig dat we stapelgek werden van buren boven ons. Die gingen pas in de nacht leven, wij deden dat overdag en probeerden gewoon te slapen. Het was reden om te verhuizen. In ons huidige huis mogen we niet klagen. Weinig vervelende of lawaaiige buren…..we noemen het maar een gelukskwestie..

  1. perikelen Berichtauteur

   @leo: Het zeil hangt er nog steeds…ik weet niet of Piet het vanavond kan laten hangen met deze wind…We willen nl morgen wel graag wat langer kunnen slapen. Ik hoop dat onze buurman het weghaalt…het waait nog steeds en hij heeft rolluiken voor z’n raam…We zullen zien 😉

 2. platoonline

  Is het probleem al opgelost. Die rolluiken zullen toch eens open moeten gaan. Of hij moet dood voor de kachel liggen natuurlijk. Even dat zeil weghalen en klaar…

  1. perikelen Berichtauteur

   @platoonline: Dat takkezeil is er nog steeds! Hij doet een verwoede poging om zijn meubels zelf op te knappen…nu is het weer hem niet gunstig gezind…Ik hoop echt dat het met een dag of wat klaar is…Want Piet wordt het zeil aardig zat En ik ben dat al….Maar omwille van de lieve vrede hou ik een beetje mijn mond..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s