Wikken & Wegen….

De weken werden maanden…en zo stond het huis van Piet ineens al meer dan 3 jaar te koop. Aankomende zomer word het 4 jaar! Nog steeds geen koper gehad. We hebben er wel een tijd een goede huurder in gehad. Maar helaas gaan deze mensen emigreren. Heel erg fijn voor hun en we gunnen het hun ook echt. Maar voor ons is dit een enorme tegenvaller. Want nu is de tijd aangebroken dat we dus voor een hele moeilijke keus komen te staan. het is immers niet mogelijk voor ons om financieel 2 huizen te onderhouden. Wat een dillema. We zijn zo enorm gehecht aan ons mooie huis hier in Spakenburg.  Waar ik ben geboren en getogen…Piet heeft hier inmiddels zijn werk waar hij volledig is ingeburgerd. We hebben onze vriendenkring hier…en ga zo nog maar even door… Nu moeten we een keuze maken. Als we binnen nu en 5 weken geen andere huurders vinden of ( wat nog mooier zou zijn) een koper!dan rest ons nog maar 1 ding. Dan gaan we zelf terug verhuizen naar Putten. Er zit niks anders op. De kosten rijzen de pan uit momenteel…Hoe moeilijk het ook zal zijn….voor zowel Piet als voor mij (verleden komt terug enz…) Dan gaan we ervoor! Samen een nieuwe toekomst opbouwen in Putten..
na heel veel wikken & wegen…

 

 

 

9 gedachten over “Wikken & Wegen….

 1. geesjesgedachten

  Hoi Wilma, ja ik lees hier ook bij je.:-)
  Een lastige situatie, maar…..home is where the hart is!
  Ik weet zeker dat jij en Piet overal gelukkig kunnen zijn en ook in Putten weer snel een vriendenkring erbij!!! krijgen.
  Liefs, Geesje

 2. perikelen Berichtauteur

  Dat is ook zo Geesje…Ik heb me er al een beetje mee verzoend eerlijk gezegd. Het is alleen dat daar voor Piet heel veel nare herinneringen liggen…Moeten we maar flink in de weer met de verfkwast 😉

  X

 3. Leo

  Wat vervelend zeg. Je zou toch denken dat ergens iemand in die hoek op zoek is naar een mooi huis in Putten. Lekker op de Veluwe, nette mensen, mooie omgeving. Maar twee huizen onderhouden is ook zo wat. Wijsheid en sterkte toegewenst….

 4. Agnes

  Jaag alle oude geesten uit het huis, richt het in naar jullie smaak…verf alles in jullie kleuren. En dan komt het goed.
  Wel herkenbaar hoor, in dit huis heeft ook zijn ex gewoond, ben langzaamaan alle laatste dingen de deur aan het uitdoen, en dingen aan het verven……maakt niet eens uit of het onze smaak is, het was van haar, dus gaat het weg 🙂
  Het is ons huis, met onze liefde…..die overwint al het kwade gevoel wat de ander heeft achter gelaten.

 5. ellyvandoorn

  O Wilma, ik hoop zo dat er een oplossing voor jullie komt, maar soms is het niet haalbaar.
  Dan hoop ik dat het net gaat als bij mij lang geleden in een moeilijke periode zei een tante: Ach kind, je verliest een dubbeltje en vindt een kwartje.
  Ik zal voor je duimen 🙂

 6. platoonline

  Nu begrijp ik het beter (ik las van bovenaf). Ja, dat is een dilemma. Begrijp ik goed dat je het huis simpelweg niet verkocht krijgt? Dat is wel erg.
  Redden jullie het wel als de huur in Spakenburg wegvalt? Enfin, ik zal ook voor je duimen. Hopelijk helpt het.

 7. perikelen Berichtauteur

  @platoonline We krijgen het huis idd niet verkocht/verhuurd! Dus rest ons niets anders dan te gaan pakken en naar Putten te gaan verhuizen.Het zij zo..
  We gaan dus de huur in Spakenburg opzeggen. Kan echt niet anders. Home is where the hart is .
  X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s