foto's….

Stilletjes zat ze op de grond…een hele grote berg met foto’s voor zich. Ze had ze al een hele tijd niet bekeken. Wat een herinneringen riepen deze foto’s allemaal wel niet op! Veel te veel om zo allemaal even te verwerken. Die ene tas kon ze deze dag wel bekijken. Dat waren de foto’s van haar eerdere baan, leuk waren die he? Met al die foto’s van de kinderen. Wat een lol heeft ze daar gehad en wat zou ze daar nog graag terug gaan. Werken daar was bijna elke dag één groot feest. Nooit was ze daar ook maar één dag met tegenzin naar haar werk gegaan. Maar helaas kon ze daar niet meer naar toe. Haar lichaam was daar niet meer toe in staat. Wat haar nu restte waren een schat aan kostbare herinneringen. Ze pakte het ene album ook en ze bekeek de foto”s van destijds. Och moet je dat haar eens zien… en die kopjes van die kinderen? Wat een schatjes waren het toch..Wat zou er van ze geworden zijn…Ze draaide zich om naar de andere tas met foto’s en wilde verder gaan…over haar wang druppelde een traan….

Advertenties

4 gedachten over “foto's….

 1. Truus

  Wat een herinneringen hè Wilma. Toevallig zocht ik van de week een oude foto en moest daarvoor ook zowat mijn hele verzameling doorspitten. Het maakt je een beetje weemoedig.

 2. Hartelijke Hot Hulk

  Het leven bestaat nu eenmaal uit afscheid nemen.
  Volgens mij begin je er al mee nadat je geboren bent.
  (Ik mis nog steeds mijn knuffelbeer)
  En vele traantjes later……………………….!

 3. Ada

  Het zou maar zo kunnen dat de kindjes van toen er nu nog steeds zijn, maar dan wel volwassen…. uiteindleijk zijn er ook nog collega’s van toen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s