Toontje Lager – Nooit Meer Zeuren

Een “oudje” van stal gehaald… Dit nummer van Toontje lager is een langzaam nummer en eigenlijk niet zo bekend. Maar de tekst blijft actueel. Je kind zal niet zo zeuren…wanneer zeurt een kind nu eigenlijk en wanneer niet? Wanneer zeuren volwassenen…Want wij kunnen er anders ook best wat van. Eerst was het allemaal VEEL te droog en nu? Nu hoor je de mensen niets anders doen dan klagen over de regen. Wanneer is het dan wel goed? Zeuren ja, daar zijn wij goed in, dus eigenlijk niet zo verwonderlijk dat kinderen ook zeuren over de dingen toch? Wij hebben ze dat immers geleerd….of zie ik dat nu zo verkeer….?

Advertenties

5 gedachten over “Toontje Lager – Nooit Meer Zeuren

 1. ?Melody?

  Ja meis, je hebt volkomen gelijk hoor, wij zijn een volk dat graag zeurt.. maar of andere volken dan niet doen betwijfel ik ook.

  En zeuren op zijn tijd is best eens lekker toch? Zolang je maar oppast met wat je zegt over een ander want je kan dan iemand ongemeen kwetsen en dat kan en mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn.,

  Leuk dat je meezeurt met mijn ZOZ, dank je wel voor je bijdrage, fijn weekend hoor!

 2. Plato

  Ouders moeten het goede voorbeeld geven. Maar daarin falen ze natuurlijk maar al te vaak. Bovendien moet je kinderen niet alleen maar zeggen wat ze niet mogen maar je moet ze ook stimuleren tot leuke dingen, ze prijzen voor wat ze goed doen. En dat wordt nog wel eens vergeten.

  Nee, je ziet het maar al te goed.

  Wilma, hij kwam gistermiddag binnen. Heel veel dank voor jullie kaart. Ik heb hem nog niet gezien maar Thierry las hem voor door de telefoon. Morgenmiddag ben ik thuis en dan zie ik hem wel 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s