Drukke tijden…..

De afgelopen tijd is voorbijgevlogen! Het leek wel of de dagen niet uit 24 uur maar uit 12 uur heeft bestaan. Soms had ik het gevoel in een rollercoaster te zitten….dat is niet echt een goeg leefpatroon, dat kan ik je wel vertellen. Maar het zij zo. Inmiddels is mijn schoonmoeder weer thuis en dat gaat naar het zich laat aan zien goed! Gelukkig. mijn eigen moeder is vorige week geopereerd aan haar rechterhand en zij zit nu vanaf haar vingertoppen tot aan haar elleboog in het gips en dat is verdraaide lastig en voor haar erg moelijk, zeker als je alleen woont en ook nogeens ernstig reuma hebt. je kunt dan werkelijk niks meer. Ze is dus volledig afhankelijk van hulp….Tussendoor moet er dan nog van alles en nog wat gebeuren. maar het komt goed…Vanmiddag wederom met haar naar het ziekenhuis.

Afgelopen weekend is mijn dochter jarig geweest en bereikte de wonderschone leeftijd van 19 jaar, wat we in kleine kring hebben gevierd.

Afgelopen weekend was ook de dag dat de Here de lieve buurvrouw van mijn moeder tot Zich riep….

 

* Vrees bouwt muren, Liefde bouwt bruggen *

 

 

7 gedachten over “Drukke tijden…..

 1. Billy

  er is idd veel gebeurd in je omgeving, Wilma
  Vervelend voor je moeder, daar weet ik ook alles van…
  Nog van harte gefeliciteerd aan je dochter!

  Groetjes,

  Billy

 2. Leo

  Ja, zo’n leven hebben we allemaal vaak Wilma. Hoogte- en dieptepunten binnen enkele uren soms. Van de berg naar het dal en omgekeerd…Maar dat maakt ons mensen ook wijzer en meer ervaren….

 3. Plato

  Gefeliciteerd met je dochter en fijn dat je schoonmoeder weer thuis is. Sterkte met je moeder. Hopelijk is haar hand snel hersteld.

  Joh, jij maakt wat mee he?

 4. Novie

  prachtige tekst Wilma onderaan je logje.Wat fijn dat je je moeder nog wat kan helpen nietwaar? Hopelijk hersteld ze snel.Dochters bezitten iets kostbaarders en fijners is er niet.Gefeliciteerd met haar verjardag Wilma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s