Guus Meeuwis – Hxc3xa9 Zon

Een heerlijk nummer van Guus. Past bij het stralende weer van vandaag. De zon schijnt volop. Er wordt een zonnig weekend voorspeld en daar heeft iedereen wel zin in toch? wij wel in ieder geval. Afgelopen week ben ik samen met Piet naar de film Gooische vrouwen geweest. Echt een hele leuke film, gezellig en zeer vermakelijk! De dag erna was piet heerlijk vrij en konden we na lange tijd weer eens samen wat gaan doen. Er waren de nodige dingen in huis blijven liggen, en dat is nu eindelijk gedaan 😉 We hebben 2 nieuwe bewoners erbij gekregen, 2 schattige gevleugelde vriendjes een lichtgele en een lichtblauwe, ze kunnen het enorm goed vinden zo samen en we hopen dat dat in de loop van het voorjaar zo zijn vruchten gaat afwerpen…. (als jullie me begrijpen)We zijn ’s middags nog richting de Veluwe geweest omdat moeders nog steeds in het verpleeghuis zit en we minimaal 1 xc3¡ 2 keer per week daar naartoe gaan. het gaat gelukkig de goede kant op, de wond is nu dicht en zoals het er nu naar uitziet mag ze gaan aftellen. Dus ja…hxc3xa9 Zon! Laten we wat leuks gaan doen 😉 Vanmiddag ga ik heerlijk bijkletsen bij mijn “oude” buurvrouw .Fijn weekend.X Wilma.

6 gedachten over “Guus Meeuwis – Hxc3xa9 Zon

  1. Plato

    Jullie doen leuke en nuttige dingen samen. En dan straks nog een soort van opa en oma van een stel fluitertjes… hihi… grappig.

  2. mijn gedachten

    Twee tortelduifjes, Piet en Wilma genaamd, kregen gezelschap van twee parkietjes. Samen hebben ze een fijn leven, het geluk is hun eindelijk gegeven.

    Lieve Wilma, kom je mijn verslag van de yogacursus es lezen? O ja, ik had ook nog een gesprekje met m,n buurman.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s