op stap….

Na onze huwelijksdag zijn we nog een paar dagen samen op stap geweest. We hebben het enorm getroffen met het weer. Op onze trouwdag zelf werden we getrakteerd met zon en de dagen dat we richting de kust vertrokken werd er in eerste instantie redelijk slecht weer voorspeld, maar tot onze grote vreugde viel dat allemaal reuze mee. We zaten in een geweldig knus hotelletje in Schoondijke. (Zeeuws-Vlaanderen) en van daaruit gingen we de omgeving verkennen….Naar het strand en richting Belgie. De dagen dat we daar waren zijn werkelijk omgevlogen en voor we er erg in hadden moesten we alweer richting huis :-(.  Maar ja aan alle leuke dingen komt een keer een einde. ;-)  En nu is ook voor ons het dagelijkse leventje weer een beetje begonnen…

DSCN4516
DSCN4500
DSCN4521
DSCN4518
DSCN4530
word vervolgd….X

Advertenties

8 gedachten over “op stap….

  1. Leo

    Zeeland is ver genoeg uit de buurt om het als prima bestemming voor een huwelijksreis te beschouwen. En als je in een roes verkeert van groot geluk is zelfs het februariweer nog zomers…..genieten maar hoor….

  2. Astrid

    Meid, wat ben ik vreselijk blij voor je. Ik ben dan wel niet meer veel op weblog te bekennen, maar volgen doe ik je zo nu en dan zeker.
    Heel erg gefeliciteerd!!

    Liefs Astrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s