maalstroom

We hebben een heftig weekje achter de rug! Soms is het net of je in een maalstroom zit. Dan lijkt alles eerst tot rust te zijn gekomen en ineens barst het weer los. Het enige wat je dan kunt doen is meedrijven op de stroom en maar kijken waar je uitkomt. Er tegen ingaan heeft geen zin. De vader van Piet is afgelopen week opgenomen geweest in het ziekenhuis, hij voelde zich niet goed, kreeg last van zijn hart. Nu moest er worden uitgezochf dit van de chemo kwam of dat er een andere reden voor was. Spannende dagen dus voor allemaal. Tussendoor is hij naar Zwolle overgebracht en gekatheteriseerd. Al met al is hij nu gelukkig weer thuis bij moeders. En nu is het afwachten of hij alsnog een volgende kuur mag hebben….Ik denk zelf van niet…maar wie ben ik?

Hij heeft medicijnen mee gekregen, voelt zich nog steeds niet erg goed, maar stukje bij beetje hersteld hij wel wat…Het is ook niet niks, een operatie en kort daarna de zware chemo en dat op deze leeftijd. ( 77 jaar!) ik heb zoveel respect voor hem.

We zijn dus bezige bijtjes deze tijd en naast ons werk en huishouden komen we niet veel aan andere dingen toe, we willen veel naar ze toe, op bezoek en waar nodig hulp bieden.Daar komen dan de polibezoekjes van mijzelf bij en vol is je dag.

Daarom voelen we ons soms letterlijk gevangen in een maalstroom, maar zolang we uitzicht zien en weten dat er goede berichten komen gaat het goed.

X Wilma.

https://i0.wp.com/www.gillesrullmann.com/images/maaluk08/2008_010_UK_Maalstroom_%2B_vakantie_033.jpg

 

 

12 gedachten over “maalstroom

 1. joke

  Dit is wat we niet in de hand hebben, je wilt die je lief hebt voor alles beschermen maar veel moeten we toch aanvaarden. Hoop dat het goed gaat met jullie.
  Groetjes.

 2. Hartelijke Hulk

  Ik kan mij dat goed voorstellen Wilma.
  Zeker als er gezondheidskwesties in het geding zijn.

  Wij zitten hier met biedingen op huizen en hypotheken op ons bordje.
  Geef mij maar boerenkool met worst!

 3. Novie

  beste Wilma
  gewoon mestromen meis Het webloggen kom een andere tijd wel weer.ik doe je de vriendelijke groeten Wilma
  verzet je maar niet en accepteer dat het nu zo eventjes moet.Sterkte meis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s