uitslag….

Vanmiddag  kwam dan na lang wachten thuis eindelijk vanuit Putten het langverwachte telefoontje…GEEN uitzaaiingen in de lymfe! Wat een meevaller. Wat duurde het wachten lang zeg! Het gesprek was al om 9.00u…en er kwam maar geen telefoon.Ik vreesde al het ergste. Maar uiteindelijk bleek dat ze nog voor meer onderzoek het ziekenhuis in gestuurd waren, dit was alvast voor de opname die er nu aan zit te komen. Zo snel mogelijk willen ze nu de zieke long verwijderen. Afwachten nu wanneer er plaats is. Maar wat zijn we blij dat er geen uitzaaiingen zijn. :DX En fijn weekend allemaal.

https://i0.wp.com/www.womentalk.nl/wp-content/uploads/2007/11/weekend2520in.jpg



17 gedachten over “uitslag….

  1. rietepietz

    Nou dat is wel een felicitatie waard Wilma ! Het zal ondaks dat allemaal nog zwaar genoeg worden maar toch , dit geeft toch wel weer hxc3xa9xc3xa9l veel hoop op een volledige genezing ! Er zijn vast hxc3xa9xc3xa9l veel kilootjes van jullie schouders gevallen , fijn weekend !

  2. oma

    Hallo,

    Kwam je tegen bij Dimario, maar je zult wel opgelucht zijn en dankbaar, hier hebben we ook een zware tijd gehad, maar we mochten er goed boven op komen.
    Nog veel sterkte. oma

  3. mijn gedachten

    Een pak van m,n hart is dit bericht.
    Natuurlijk komen er nog wat moeilijke dagen, maar met de hoop op genezing zullen jullie dit samen goed doorstaan.

    Wilma, ga jij nu ook met de nodige voorpret van jullie vakantie genieten?
    Het duurt niet zo lang meer toch?

  4. Leo

    Een pluspuntje in een ziektebeeld dat je toch de huiveringen over de rug doet gaan. Vasthouden aan dat punt dan maar en er voor gaan. Ik wens jullie allemaal sterkte bij het verwerken van die spannende periode…

  5. Novie

    fijn dat er geen uitzaaingen zijn .Nu nog de operatie dus nog eventjes de tandjes op mekaar.Ik wens jullie veel sterkte en goede moed in deze nare dagen allemaal.

Plaats een reactie