I will carry you – Michael W Smith

Gisteren kregen we de uitslag te horen van de vader van Piet. Hij heeft inderdaad longkanker.De verslagenheid is dan zo groot, ook al wisten we het diep van binnen al…Er is inmiddels al een behandelplan opgesteld. Hij wordt z.s.m geopereerd. Het plan is om de long waar de tumor in zit te verwijderen. Daarna krijgt hij nog chemo, omdat de klier waar de tumor aan vast zit ook opgezet is…

Willen jullie voor hem bidden?

Advertenties

8 gedachten over “I will carry you – Michael W Smith

 1. rietepietz

  Dat is hxc3xa9xc3xa9l erg , ik wens alle betrokkenen heel veel sterkte want dat zullen zware tijden worden .Hou je vast aan het feit dxc3¡t men wil behandelen ,dan mxc3xb3et er nog enige hoop zijn , sterkte allemaal!

 2. Leo

  Bij stom toeval, grrr, kregen we van iemand die wij kennen een soortgelijk bericht te verwerken. Akelig, en meteen ook een machteloos gevoel. We hebben er gisteren in Maastricht maar een kaarsje voor opgestoken in een van de vele kerken. Als er ‘iets’ bestaat dat luistert, komt het vast wel goed. Maar voorlopig moet je door de appel heen bijten, heel erg zuur dit keer…

 3. beuzeblaadje

  Oei Wilma, dat zijn berichten die je
  eigenlijk altijd van “anderen” hoort maar als het dan ineens zxc3xb3 dichtbij komt…
  Die klap zal ongtwijfeld hard aan zijn gekomen! Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en heel van harte beterschap voor jouw schoonvader.

  Liefs,
  beuzeblaadje

 4. Jeroen

  Vreselijk joh!! Welke woorden kun je hier nog gebruiken? Heel veel sterkte gewenst aan hem en aan jullie. Hopen dat hij toch nog herstelt wanneer de long verwijderd is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s