Lekker wezen shoppen!!

Gisteren dus heerlijk naar Utrecht geweest. We wilde eigenlijk naar Amsterdam maar het weer beloofde niet veel goeds. Vandaar dat we zijn uitgeweken naar Utrecht, daar kun je immers 2 kanten op. Was maar goed ook. We hebben een deel van de ochtend buiten doorgebracht en toen het begon te spetteren zijn we naar Hoog-Catherijnen gegaan. Zelf heb ik niet veel kunnen vinden, maar dat komt binnenkort wel als ik met mijn dochter ga shoppen, dan gaan we letterlijk winkel in-winkel uit. Nu was ik met " de mannen" den dat shopt anders. Wel goed geslaagd. alles wat op het lijstje stond is aangeschaft. En zelf heb ik een prachtige tas kunnen scoren bij Invito!
Dscn2977

14 gedachten over “Lekker wezen shoppen!!

 1. J@n.

  Tassen, dat is voor mijn Joke een passie, die heeft ze nooit genoeg vind ze en wat dat winkelen met mannen betreft, ja, dat gaat inderdaad anders;-))
  Gr. J@n.

 2. hanneke

  WAAAH, mooie tas!
  als tassenfreak wil ik deze ook absoluut hebben!!!!
  met mannen shoppen doe ik niet meer, bah alleen maar naar electronica kijken en als jij ergens wilt kijken lopen ze te zuchten.

 3. rietepietz

  Ja zo werkt dat shoppen met mannen , “gaan voor wat je nodig hebt ” , werkt prima als je weinig tijd en veel te kopen hebt maar “voor de gezelligheid ” shoppen kun je inderdaad meestal beter met een vriendin of dochter doen , mijn zoon is een uitzondering op die regel , woont dixc3xa9 natuurlijk weer net in de USA !

 4. Leo

  Echt een vrouwending, tassen kopen. Wij hebben dat helemaal niet. Maar wel broeken met diepe zakken, dat is ook weer handig. Utrecht is een leuke stad om even naartoe te gaan voor dit werk. Zeker als er ook nog markt staat op het plein voor H.C. Maar dat is meen ik aleen op zaterdag het geval.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s