Ronan Keating – If Tomorrow Never Comes

Gisteravond heb ik onze poes Snoopy naar de dierenarts gebracht…Ze is al een poosje niet in orde. Veel braken en haar humeur is ook niet zoals gebruikelijk. helaas moest ze een nachtje blijven. Vanmorgen gaan ze bloed afnemen en foto’s maken. Ook gaan ze in naar keeltje kijken of daar iets zit…En haar oren was ook iets mee, er zat in ieder geval een ontsteking in. Aangezien ze nogal fel is bij de dierenarts gebeurd alles onder narcose. Ze moest dus nuchter blijven en omdat we nog 2 katten hebben was het beter om haar daar te laten slapen…
Aan het eind van de morgen hoor ik meer en ik hoop haar vanmiddag te mogen ophalen. zelf ga ik denk ik maar naar iemand toe.

Update:

Ben net Snoopy wezen ophalen!! Ze heeft een darmverstopping! Ben zo blij dat ik met haar naar de dierenarts gegaan ben. Moet er niet aan denken wat er anders gebeurd zou zijn!! Nu zijn we bezig met laxeren, is daar ook al gedaan en we gaan er mee door.
Ook heeft ze mijt in haar oortjes en dat is gaan ontsteken. Daar heeft ze nu ook wat voor. Vrijdag overleg ik met de arts hoe het gaat en tot die tijd blijft ze binnen. Ben dolblij dat ze weer thuis is :D:D.

Dscn2426

Advertenties

28 gedachten over “Ronan Keating – If Tomorrow Never Comes

 1. J@n.

  Dit verhaal geeft mij nare bijgedachten Wilma, met onze poes hadden we een nagenoeg gelijk scenario, maar de volgende dag belde de DA dat onze poes helaas was overleden…..Hopelijk gaat het bij Snoopy niet hetzelfde, want na twee jaar heb ik er nog spijt van dat we onze poes toen niet thuis hebben gehouden, zodat ze in de haar vertrouwde omgeving was geweest.
  Gr. J@n.

 2. Hendrika

  die arme snoopy
  Ik hoop zo dat het meevalt
  Niet leuk om je lieverd zo achter te moeten laten. Toen truus laatst moest blijven heb ik ’s nachts geen oog dicht gedaan.

  Hopelijk valt het mee voor snoop, een haarbal die vast zit, een grasspriet die vast zit, hopelijk is het iets in die richting.

  Sterkte ermee
  Laat je weten hoe het is gegaan?

  xxx

 3. Truus

  Wat ben ik blij voor je Wilma! 🙂
  Onze Kitty had een keer een (zeer ernstige) verstopping. Bij haar werd het een spoedoperatie. Wat was ik blij dat ik op tijd naar de dierenarts was gegaan (op een zaterdag). Zijn je andere katten al negekeken op oormijt. Het is besmettelijk hxc3xa8.

 4. wilma

  @;Truus:Ik weet dat oormijt besmettelijk is, maar die andere twee hebben er nog nooit last van gehad, Snoopy heeft het wel vaker gehad helaas…Nu ligt ze heerlijk in de bank.

 5. Billy

  tja, een mens is altijd bezorgd als er iets loos is met z’n huisgenoten hxc3xa9…
  Maar nu weet je tenminste de oorzaak, en de arts zal er wel een oplossing voor vinden, Wilma

  Groetjes!

 6. rietje

  lieve wilma, wat fijn dat Snoopy weer thuis is! hopelijk knapt ze gauw weer op! wat ’n prachtig begin van je logje en die roze kleur vind ik ook heel mooi, liefs rietje……p.s. prachtig nummer hoor van ronan keating…

 7. assyma

  wat een snoepje toch, zit daar lekker als een prachtig ornamentje op het dienblad…
  ach en als zo’n lieverd dan ziek wordt…

  beterschap voor Snoopy en sterkte voor jullie!

 8. friesenfruitig

  Fijn dat Snoopy weer thuis is en dat je nu weet wat er aan de hand is, vertroetel haar maar lekker.
  Sterkte ermee Wilma.

  Liefssssss, Hanny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s