Limburg was zo gaaf!!

  Helaas zit ons weekend er al weer op…
Veel te snel ging de tijd voorbij! We hadden nog wel een hele tijd willen blijven, maar helaas kon dat niet. Piet moest vandaag weer werken en ook ik had al andere afspraken staan. Misschien hadden we er anders nog wel wat aan vastgeplakt πŸ˜‰

Ooit als kind was ik wel eens in Limburg geweest, maar dat is toch wel heel anders dan nu. Later ben ik er wel terug geweest, maar dan ging ik naar Pinkpop….Dat neem je dus niets waar van die schitterende natuur!!

Wat hebben we genoten en veel gezien…Geprobeerd om teveel te willen zien in te weinig dagen. Maar ik heb wel een stukje van mijn hart daar verloren.

Dscn2063

Dscn2086Dscn2068Dscn2070Dscn2051

Nelus paste op het huis….;-))

Advertenties

29 gedachten over “Limburg was zo gaaf!!

 1. christine

  ben blij dat je genoten hebt, je hebt er eens deugd van gehad, een andere omgeving, er eens uit zijn
  en geniet nu nog maar een beetje na
  nog een fijne dag
  groetjes

 2. Jeroen

  Goeiemorgen Wilma. Ben er als kind ook een aantal keren op vakantie geweest. En als volwassene nog wel eens een dagje Valkenburg of zo. Het is een erg mooie provincie. Maar ik vind Nederland sowieso veel mooie plekjes hebben. Elke provincie heeft haar eigen charme. Limburg niet in de laatste plaats. Maar deze lovende woorden schreef je toch niet om onze vlaaienbakker te plezieren he?

 3. J@n.

  Tuurlijk niet Jeroen! Ik ben niet chauvinistisch;-)) maar Wilma heeft volkomen gelijk en dan is ze nog niet eens in Weert geweest…..
  Mooie foto’s Wilma en zeker die van de St. Servaasbrug van Maastricht.
  Gr. J@n.

 4. Bettje

  Ahhh goed te lezen meis, maar doe je voorzichtig met een stukje van je hart verliezen? *Grinnik*. Ik zag vorig jaar Valkenburg en was ook heeeeelemaal verknocht, wil ook terug daar! Idd net een beetje buitenland, dat heuvelachtige en vlakbij Duitsland, kun je er weer even tegenaan! Fijne zonnige dag, liefs Bettje

 5. Pia

  Heerlijk Wilma dat jullie zo genoten hebben he. En verliefd geworden op dat stukje Limburg…. zo heeft iedereen toch een favoriet deel van nederland denk ik. Nu weer aan de dagelijkse beslommeringen ?:(

 6. My life

  Fijn dat je leuke dagen hebt gehad hoor. Mooie fotos heb je er op staan. Mooi gebied is het daar. Geniet nog maar even na hoor. Een hele fijnen en zonnige dag gewenst. Liefs X MY life

 7. mams<

  Prachtig is het daar he Wilma! Fijn dat jullie zo genoten hebben. Wij komen regelmatig in Maastricht omdat onze zoon daar studeert en woont en iedere keer weer vind ik het heerlijk om door het Limburgse landschap te rijden en rond te wandelen in het pittoreske Maastricht.

 8. rietje

  hai wilma, ik ben ook helemaal weg van Limburg, met zo’n mooie provincie hoef je echt niet meer naar ’t buitenland op vakantie hxc3xa9? geniet nog lekker na meid! liefs rietje

 9. corfianza

  Ja Wilma Limburg is zeker mooi ben er ook al verschillende keren geweest. Jaren geleden zelfs in een oude kolenmijn met zo,n piepklein liftje afgedaald, als je dat ziet heb je grote bewondering voor al die mijnwerkers die daar ooit in moesten werken. Maar fijn dat je het zo naar je zin heb gehad. liefs van mij en natuurlijk groetjes aan Piet.

 10. Elmar

  Zuid-Limburg is prachtig ik kan me voorstellen dat je graag nog wat langer was gebleven. Misschien kun je tijdens de vakantie periode nog van de mooie natuur daar gaan genieten?
  groetjes,
  Elmar

 11. Min

  Er zijn inderdaad nog heel veel plekjes in Nederland waar je kunt genieten. Hier op het drieprovinciepunt van Limburg, Gelderland en Noord-Brabant is het ook heel goed vertoeven ;-))))

 12. vlinder

  word hoog tijd dat ik ook is naar Limburg ga want het lijkt me ook waanzinnig mooi;)
  fijn dat jullie zo genoten hebben joh en gewoon nxc3xb3g is gaan toch? nelis past op het huis dus wat wil je nog meer? hihi;)
  liefs van mij..;)

 13. mijn gedachten

  Ik kan me dat heel goed voorstellen Wilma, Limburg is prachtig en de limburgers zijn zeer gastvrij.
  Fijn dat jullie zo genoten hebben, dat doet je soms zo goed na van die hectische dagen.

 14. miss Marple

  Fijn dat jullie zo genoten hebben Wilma. Ja nu zag je Limburg vanuit een hele andere optiek dan toen je naar Pinkpop was. Wat is Nelus een prachtig katje…!!!
  Groetjes Mar

 15. Leo

  Voor mij is dat heel bekende grond. Al op 4-jarige leeftijd voor het eerst naar Limburg geweest. Mijn moeder was er gek op. Heuvels, steenkolenmijnen, patat frites. Kamperen bij een boer op de Cauberg. Eigenlijk gingen we daarna altijd die kant op. En al ben ik er daarna nog talloze malen geweest, het blijft de mooiste provincie van ons land. Aardige mensen ook, en dan al die lekkernijen….Alleen is Valkenburg niet meer wat het ooit was en dat is wel jammer.

 16. Billy

  ik hou zowiezo van streken waar het landschap niet helemaal vlak is.
  Goed dat jullie het zo fijn hadden daar, Wilma!
  Nu weer de alledaagse gang van zaken…

  Groetjes!

 17. Plato

  Mooi he? Maria en ik zagen elkaar voor het eerst in Maastricht. Overigens: Belgisch Limburg heeft ook heel veel mooie plekken. Ga er eens heen met Piet. Zal ie ook leuk vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s