Beslissing….

Wat heb ik er tegenop gezien!!
Maar wat is het me meegevallen… Gisteravond heb ik de mededeling op de bijbelcursus laten vallen, dat ik een aantal taken moet laten vallen. De organisatie van de kerstavond & de waarneming van ziektes van mensen. Pfff Wat zag ik hier tegen op. Maar het was geen enkel probleem… Spontaan werd e.e.a geregeld door anderen!! Mensen gingen het invullen en anderen boden zich aan om het over te nemen. Wauw!

Dus nu kan ik het met een gerust hart (letterlijk!!) rustiger aan doen.
Het lukt me dus aardig met beslissingen nemen.

Vanmiddag ben ik heerlijk naar de schoonheidsspecialiste geweest…Wat een verademing is dat toch. Lekker warm ingepakt op zo’n zalige stoel, mezelf heerlijk laten verwennen.
Daarna uitgebreid aan de koffie en fijn bij gekletst met de moeder van deze kanjer van een schoonheidsspecialiste, want dat is namelijk een lieve vriendin van mij.

Eenmaal thuis maakte ik mijn mailbox open en bleek ik een foto te hebben gekregen van Gerrit….die mooie kat die ik van de week vergeten was op de foto te zetten.
Is het geen schatje?

Img00153

Advertenties

27 gedachten over “Beslissing….

 1. Pia

  Zie je wel een mens maakt zich veel te druk om allerlei dingen. Puntje bij paaltje is er niks aan de hand. Gerrit ziet er geweldig uit, je ziet ook of het mannetjes of vrouwtjes zijn he aan die katten

 2. fijnegozer

  Dat zal een hele opluchting geweest zijn Wilma. Fijn toch dat de mensen zo voor elkaar klaar staan in dit soort situaties. Maar aan de andere kant ook niet meer dan logisch. Die Gerrit mag er trouwens best zijn.

 3. Alice

  Wat een leuke kat om te zien. En goed van jouw dat je de beslissing openbar gemaakt hebt en dat het zo mooi opgelost werd, dat zal veel rust geven. Kun je het echt uit hanen geven of voel je nog wat als je aan die taken denkt. Het is soms veel moeilijker om los te laten dan je denkt.
  Fijne avond Wilma

 4. beuzeblaadje

  Zo zie je maar weer: de dingen waar je het meest tegenop ziet vallen soms het meeste mee!
  Fijn voor je Wilma dat je een aantal taken aan anderen hebt kunnen overdragen. Soms moeten we even een pas op de plaats maken al zou je liever anders willen. We kunnen nu eenmaal niet alles tegelijk en dan moet je keuzes maken! Maar volgens mij heb jij hier een hele goede keuze gemaakt!

  Groetjesss,
  beuzeblaadje

 5. margriet

  Gelukkig je hebt doorgezet, en aan jezelf gedacht, goed van je. Hee, Wil, ik heb vannacht gedroomd, dat je straks in je droomhuis zit, alles komt goed, maak je maar niet teveel zorgen. Ik denk aan je, liefs en een fijne dag.

 6. rietje

  lieve wilma, wat fijn dat je deze beslissing hebt genomen. soms neem je teveel hooi op je vork en om dit dan toe te geven is altijd moeilijk! maar zo zie je maar, dat er meteen mensen klaarstaan om ’t van je over te nemen….niemand is onmisbaar, maar soms denken wij dat…..en wat heerlijk dat je jezelf hebt getrakteerd op zo’n heerlijk behandeling! en die poes, wat ’n schat…..mei, jij hebt vandaag ’n tevreden dagje!
  liefs van mij……….

 7. My life

  Hoi lieverd, gelukkig dat het zo is gegaan he. Dat is heel wat spanning minder voor je nu en kun je meer leuke dingen gaan doen. Soms moet je gewoon beslissingen nemen he. Dat doe ik nu ook hoor. Ik wens je ene hele fijne dag en geniet van je rust. Liefs X My life

 8. miss Marple

  En daar had je nou zo tegenop gezien! Viel dat gelukkig alweer mee. En dan ook nog le lekker laten verwennen door de schoonheidspecialiste met als klap op de vuurpijl een foto van deze mooie kat! Jou dag kon niet meer stuk!! Wat een prachtdier Wilma met een heel hoog knuffelgehalte. Ik wens je een hele fijne dag.
  Groetjes Mar

 9. Thamara

  Ik ben gisteravond naar mijn cursusavondje geweest en het ging over grenzen aan geven… Dat wij vrouwen het in ons hebben om altijd maar weer over onze grenzen te laten gaan. En wat er dan zoal kan gebeuren op den duur.. slapeloosheid, tobben tot zelfs ziek worden. Dus jij zit goed Wilma.. je hebt je grenzen gister aan gegeven, en het fijne is dat ze met jou naar oplossingen hebben mee gezocht. Top!

 10. rietepietz

  We hebben zxc3xa9lf eigenlijk meestal het meest problemen met dit soort dingen .En toch is geen mxc3xa9ns onmisbaar , alleen is de xc3xa9xc3xa9n lastiger te vervangen dan de ander ! Maar evengoed fijn dat je er nu gerust op bent dat het geen problemen geeft . Geniet maar van de rust !

 11. Billy

  als je je grenzen door anderen laat bepalen, dan is er iets mis, Wilma
  Goed dus dat je enkele taken van je afschoof om zelf meer ademruimte te hebben

  Het ziet er inderdaad een beeld van een poes uit hoor!

  Groetjes,

  Billy

  (o ja, zo’n schoonheidbehandeling zou ik ook wel ’s willen hoor, je lekker laten verwennen…zxc3xa9lfs als man!)

 12. christine

  je hebt gelijk dat je het wat kalmer aandoet
  ik ben een beetje te druk bezig geweest vandaag; met kerstboom te versieren, te kijken voor de installatie van de nieuwe toestellen en dan nog schoongemaakt
  morgen doe ik het rustig aan
  groetjes en sweet dreams

 13. vlinder

  zo zie je maar he wilma..we maken er ons vaak druk over hoe iets te zeggen en hoe iets valt en achteraf valt het dan ontzettend mee,heerlijk toch? en nu dus xc3xa9cht aan jezelf gaan denken hoor;)
  en je lekker laten verwennen is ook niet mis zeg dus je kan er weer even tegen toch? hihi..leuk die kat zeg!
  liefs van mij..;))

 14. Truus

  Goed zo Wilma! Gelukkig dat het meteen onderling opgelost kon worden, een hele zorg minder voor jou. πŸ™‚
  Wat heb je jezelf heerlijk verwend en ja, het is een prachtkat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s