Een warme deken.

Wat een heerlijke dag gisteren. Toen ik van huis vertrok was de lucht nog grijs en regende het nogal…
Zoals gewoonlijk kon ik het weer eens niet vinden ( dankzij mobiel overleg vanaf een bushalte met Mijke, was ik er in 5 minuutjes..hahaha) Eenmaal daar aangekomen voelde het als THUISKOMEN. Elke keer weer. Zo fijn om iedereen weer te ontmoeten. Net of je elkaar gisteren hebt gezien. Je hoeft niets te zeggen.
Na de uitgebreide begroetingen en de lunch gingen we het bos in. Inmiddels was het droog geworden.
We hebben een fantastische wandeling gemaakt.
Zal daar in de omgeving van Doorn zeker nog eens terug komen. De boswachter had ons eigenlijk nog veel meer willen vertellen, maar de grootte van de groep liet dat niet toe..
Dscn1333Dscn1331Dscn1335

De zon kwam inmiddels ons vergezellen en dat maakte de wandeling nog aangenamer. Er was ook nog een "toren" die beklommen kon worden…
Dscn1337Dscn1339Dscn1340

Dscn1332

Dscn1342

Eenmaal terug gingen we aan de koffie met gebak en kwam ik iemand tegen die ik heel lang geleden heb ontmoet… Hij was/is erg belangrijk voor me. Men. van de Pol. Deze man heeft een speciaal plekje in mijn hart. Toen ik pas ziek was geworden is hij mij komen opzoeken om me op te beuren…
me te vertellen hoe belangrijk het was om me op de wachtlijst te laten plaatsen enz…
daarna is hij nog verschillende keren bij me geweest. Na mijn transplantatie had ik hem nooit meer gezien…tot gisteren!  MIJN KANJER!  Helaas gaat het met nu even niet zo goed… hij is ziek, maar sterk & positief als hij is…. Ook dit gevecht gaat hij aan. En wij hopen en bidden dat hij ook dit zal overwinnen.   
Dscn1343

Al & met wordt dit een uitbegreider logje dan ik had verwacht…dus morgen meer….
Fijne zondag. Ik heb geniet de hele dag na. Liefs:

Wilma.

Advertenties

26 gedachten over “Een warme deken.

 1. Bettina

  Wat fijn dat je zo naar je zin hebt gehad! Wat goed dat je je kanjer nog ffkes gezien hebt, staat ie op de foto? Mooie foto’s joh! Fijne dag meis, en geniet nog na! Liefs, Bettina

 2. rietje

  lieve wilma, wat ’n bijzondere dag met ’n bijzondere ontmoeting, fijn dat je ‘m weer terug hebt gezien, mooie omgeving hxc3xa9? Doorn…..vandaag ’n rustdagje? ja, ik ben ook blij dat ik af en toe weer ’n logje maak…….ik begin wat rustig, maar komt allemaal wel, hoofdpijn is weer terug, denk dat ik weer aan de vit.B12 spuit toe ben! in de gaten houden, is nu ’n maand geleden……denk dat die spuit ook heeft geholpen….ik ga kunt kijken en wandelen……….liefs van mij

 3. maurice

  En zulke kanjers maken het verschil, door hun warmte (net als die Frans bij mij, in een mensenleven.
  Niets wordt zo onderschat als het contact met lotgenoten. Uit jouw prachtig logje proef ik dit ook.
  Wat zijn jullie, de foto’s, in een prachtig gebied geweest.
  kom maar op met de rest v t verslag, erg interessant!
  fijne zondag!

 4. Wilma

  @Maurice: Dat was van hout… en kon je ingaan en beklimmen…128 treden meen ik me te herinneren. Ik heb heerlijk toegekeken. 😛 de meeste getransplanteerden trouwens. Enkele hebben wel de klim gewaagd hoor…Maar de meeste die dat deden waren partners van. ;-))

 5. My life

  Hoi lieverd, zo lekker bezig?Of ben je nog een beetje aan het uitrusten van je mooie dag van gisteren. Het is een mooie stralende rustdag. Het is mooi weer en probeer daar ook even van te genieten he. Heb gisteravond nog snel even de pandakaarten afgemaakt en een geboortekaartje gemaakt met slofjes. kan die morgen op de bus he. Mij broer belde mij net, dat is nieuw die beld nooit. Maar was wel even leuk hoor. Hij vroeg hoe het nu ging na maandag , hij had het verhaal van mijn moeder gehoord. heb hem gelijk maar gevraagd of hij komende zaterdag mee kan helpen, maar kon niet , hij is jeugdtrainer, ja dat moet ook doorgaan he.Ik geniet volop van mijn douche hoor lieverd, het geeft een rustig en stille blijdschap en dankbaarheid. Ik ben zo benieuwd naar het geheel. jammer dat je niet dicht in de buurt woont anders kon je mooi een kijkje komen nemen he. maar ik hou jullie wel op de hoogte hoor. hahaha.Ben nu mijn schade van de psp aan het inhalen. Dat heb je vast al gemerkt. ben nu metd e animatie lessen bezig. Heerlijk. Daarbij kinderkoor muziek op en dat geeft een perfect geheel. Ik wens jou een heel fijne zondag lieverd en denk aan je zerf he. liefs XX My life

 6. Astrid

  Wat fijn dat het zo heerlijk is geweest. Ik heb aan je gedacht hoor. Ik kan nooit zelfstandig naar lotgenoten dagen ivm het reizen. Dan moet Thom altijd mee om onze bus te besturen, en ik wil ook wel es alleen. Erg jammer maar geniet van jouw verhaeln.

  XX As

 7. rinus

  Hoi Wilma
  Altijd is het gezellig als je met een ploeg mensen in het bos loopt de een ziet dit en de ander dat,
  Ik wens je heel veel sterkte met je kanjer en ik hoop dat hij snel beter wordt.
  Liefs Rinus

 8. Talithah

  Hey Lieve Wilma!!

  Super dat je het zo mooi hebt gehad!! Heb het logje nu snel even lezen, zal ‘m later nog even uitgebreider lezen, maar moet zo weg.

  Mijn profielwerkstuk wordt een tijdschrift met allerlei artikelen erin over van alles en nog wat, redelijke uitzondering om alle andere profielwerkstukken maar juist daarom leuk, ik zal jullie op de hoogte houden, als je het leuk vind kan ik je ook de artikelen sturen?

  Hele fijne zondag verder, en tot spreeks!!

  Lieve groetjes,
  Talitha

 9. Arnoud

  Lekker wandelen en genieten van de natuur. Zo langzamerhand kom ik er ook achter dat zo’n eenvoudig iets je hele dag goed kan maken. Helemaal leuk is het dan om bekenden tegen te komen.

 10. fijnegozer

  Ja joh, soms heb je zo’n kanjer gewoon even nodig om je er door te slepen, Nu maar hopen dat er voor heem ook zo iemand zal zijn. Fijn dat je zo genoten hebt. Zal wel erg vermoeiend voor je geweest zijn..

 11. Wilma

  @FG: Gelukkig heeft hij ook een ontzettend lieve vrouw die er ook voor hem is, en er zijn nog meer mensen die er voor hem zijn…Hoop echt dat hij het gaat redden…

 12. Leo

  Ik ken Doorn alleen maar van doorheen rijden en het paleis van Wilhelm, de verbannen Keizer van Duitsland. Lief weer dat je je zo druk maakt om een ander./….

 13. Billy

  wow, Wilma, een omvangrijke groep zeg!
  Die wandeling leek me heel uitnodigend. Lekker zo in het bos, daarvan hebben wij er hier veel te weinig…

  Fijne maandag nog!

  Billy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s